Inici

El Club

Activitats

Retro Car Meeting

Motorada Clàssica

Noticies

Compra/Venda

Contacte

Enllaços

Retro Car Meeting

El Retro Car Meeting és un dels esdeveniments més importants que organitza el Retro Car Club Ronçana. El Retro Car Meeting és una trobada anual de vehicles antics i clàssics oberta a tothom, i sobre tot, oberta a altres Clubs, amics, simpatitzants i al públic en general.

El Retro Car Meeting, es celebra al recinte del Centre Cívic i Cultural "La Fàbrica", una instal·lació molt ben ubicada i preparada per un esdeveniment d'aquestes característiques. "La Fàbrica", està ubicada en els terrenys d'una antiga fàbrica (d'aquí el seu nom), i és on el nostre Club, per gentilesa de l'Ajuntament, té la seva seu social. "La Fàbrica" disposa d'espai suficient per allotjar i exposar adequadament dins el seu recinte els vehicles que participen al "Retro Car Meeting".

Volem convertir el Retro Car Meeting en un esdeveniment anual de referència, on venir a participar o simplement a veure els vehicles es converteixi en una festa. La organització treballarà en tot moment per atraure als vehicles més interessants, tant per la seva antiguitat com per la seva singularitat.

 


Retro Car Meeting 2018 (5ª edició - 27 de maig de 2018)

 

 

Imatges

 

         
         

Retro Car Meeting 2017 (4ª edició - 28 de maig de 2017)

 

 

Imatges

 

     
  Primer àlbum   Segon àlbum  

Retro Car Meeting 2016 (3ª edició - 29 de maig de 2016)

 

 

Imatges

 

 

 

 

Primer àlbum

Segon àlbum

Tercer àlbum

Quart àlbum

 


Retro Car Meeting 2015 (2ª edició - 31 de maig de 2015)

 

 

Imatges

 

 

 

 

Primer àlbum

Segon àlbum

Tercer àlbum

Quart àlbum

 


Retro Car Meeting 2014 (1ª edició - 1 de juny de 2014)

 

 

Imatges

 

Primer àlbum

Segon àlbum

Tercer àlbum

Quart àlbum

Cinquè àlbum

Sisè àlbum


Centre Cívic i Cultural "La Fàbrica"

 

 

"La Fàbrica" disposa de serveis de Bar, WC, megafonia i sales diverses (conferències, exposicions, etc...) que garanteixen la comoditat dels assistents, tant participants com visitants i la organització sempre vetlla perquè els visitants puguin passar un dia amb la família de forma agradable, compartint la seva afició, coneixent el nostre poble i la nostre hospitalitat i gaudint dels nostres paisatges naturals i dels nostres restauradors.

 
 

Com arribar-hi

   
 

 
 

Retro Car Club Ronçana - NIF: G66059403 - Centre Cívic i Cultural "La Fàbrica" - Camí del Gual, s/n - 08187 Santa Eulàlia de Ronçana