Inici

El Club

Activitats

Retro Car Meeting

Motorada Clàssica

Noticies

Compra/Venda

Contacte

Enllaços

Sol·licitud d'admissió

Si vols formar part del nostre Club, descarregat i omple el següent formulari :

Formulari de sol·licitud

 
Un cop signat, el pots escanejar i enviar per correu electrònic a :

rccr.info@gmail.com

 
Si prefereixes el correu ordinari el pots enviar a la nostre seu social : RETRO CAR CLUB RONÇANA
  Centre Cívic i Cultural "La Fàbrica"
  Camí del Gual, s/n
  08187 - Santa Eulàlia de Ronçana
 

En pocs dies rebràs resposta del Club. Si la teva sol·licitud es acceptada, rebràs una carta de benvinguda i et donarem una password privada d'accés al apartat "racó del soci" de la nostre web www.rccr.cat on podràs consultar la documentació oficial del Club (estatuts, presentacions, actes de reunió, etc...) i començaràs a rebre per correu electrònic tota la informació de les activitats que portem a terme al RETRO CAR CLUB RONÇANA (RCCR).

Has de saber que la quota anual de soci es de 20,00 €, que serveixen principalment pel sosteniment econòmic del Club i per finançar despeses administratives. Les quotes es facturen un cop l'any. El càrrec bancari o cobrament en efectiu de la primera quota de temporada es produirà a partir del moment de la teva sol·licitud, i els anys següents durant el primer trimestre de l'any i sempre mitjançant rebut domiciliat a una entitat bancària.

 
Si la teva sol·licitud de soci la fas durant el primer trimestre de l'any, la quota a pagar per la teva primera temporada serà de :

20,00 €

Si la teva sol·licitud de soci la fas durant el segon trimestre de l'any, la quota a pagar per la teva primera temporada serà de :

15,00 €

Si la teva sol·licitud de soci la fas durant el tercer trimestre de l'any, la quota a pagar per la teva primera temporada serà de :

10,00 €

Si la teva sol·licitud de soci la fas durant el quart trimestre de l'any, la quota a pagar per la teva primera temporada serà de :

5,00 €

 
Benvingut
 

Retro Car Club Ronçana - NIF: G66059403 - Centre Cívic i Cultural "La Fàbrica" - Camí del Gual, s/n - 08187 Santa Eulàlia de Ronçana